Jubler du, strever du - eller flater du helt ut -
når en søknadsfrist nærmer seg?!

Står du fast eller har du behov for ekstra input og veiledning på søknaden du jobber med?
Kanskje rett og slett behov for en kickstart på hele skriveprosessen?

1-til-1 søknadsveiledning er en langsiktig investering i deg som selvstendig næringsdrivende kunstner, kulturprodusent og/eller arrangør:

La meg hjelpe deg i gang med, videre på eller i innspurten av søknaden din! 

Søknadsveiledning er selvsagt ikke ensbetydende med at du får tilslag, men om prosjektet er godt, er sjansene for å havne i JA-bunka vesentlig større når også søknaden er god!

Du har to alternativer for søknadsveiledning - begge inkluderer inntil 60min forarbeid fra min side + opptak av veiledningssamtalen vår, dersom den foregår digitalt:

60 min samtale: 2200,-
eller
90 min samtale: 2500,-

Hva du har behov for, vil avhenge av hvor dypt du har lyst til å gå - og hvor omfattende prosjekt og søknad du jobber med.

Send meg en epost på glod -at- kristinenorberg.no for å bestille time!

Jeg gleder meg til å hjelpe deg også videre med å få knakende gode søknader ut av prosjektene dine!

Plutselig Sirkus
v/ Morten Uglebjerg Norli og Anna Nerdrum Bøgwald

"Kristine er en utrolig kunnskapsrik og motiverende veileder, som har fått oss til å synes det er gøy å skrive søknader! Vi har hatt flere veiledningstimer med Kristine, og hver samtale har gitt oss verdifull innsikt i hva det innebærer å skrive en god søknad. Vi anbefaler søknadsveiledning med Kristine på det varmeste!"

Heidi Lambach
Musiker, artist og komponist

"Det er virkelig utrolig hvordan jeg har gått fra å være en "søknadshater" til å elske å skrive søknader. Jeg trodde ikke det var mulig! Men Kristine fikk meg til å forstå at det handler om -hva du vil gjøre-, og at det å skrive søknader er en glimrende måte å jobbe med dette på, samtidig som man risikerer å få penger for det! (...) Det aller beste med hele prosessen, var å oppdage at det å skrive søknader kan være en gave til meg selv og til egen utvikling."

Karin Moe Hennie
Scenekunstner og forfatter

"Nå har jeg gjort mitt aller beste og har lært enormt mye i prosessen. Takket være veiledning fra dyktige og skjønne Kristine Norberg i Kunstvekst. Anbefaler alle å investere i veiledning, om dere har planer om å søke midler fra Kulturrådet eller andre."