Det lille kurset om MER GLEDE

Ofte suser dagene avsted, kanskje fylt av travel familielogistikk, høye krav, tidsfrister - og kanskje også av bekymringer og strev.  Husker du også å smette inn noen øyeblikk av glede innimellom slaga? 

Hva med å la Det lille kurset om MER GLEDE hjelpe deg å huske på det du selv har rundt deg og i deg, som kan skape ektefølt glede i hverdagen?!

 


Kurset er for deg som...

  • ...opplever at livet byr på utfordringer og motstand, og som trenger noen enkle holdepunkter og et trygt sted å starte.
  • ...allerede har det helt okei, men som kjenner det hadde vært godt med flere lysstreif og gledesbobler i livet.
  • ...har en overvekt av lyse, gledesfylte dager, men som kjenner det ville være herlig, interessant og spennende med ny inspirasjon og tips om vedlikehold!
Få tilgang til Det lille kurset om Mer Glede her!

Bare for deg!

Hva gjør deg glad?
Hva er glede for deg?
Hva har du LYST til?!

Å sørge for flere innsmett av glede i løpet av dagen, kjenne på mer lys og letthet, selv på dager som kan kjennes strevsomme, er et aktivt valg du kan ta for større indre ro, tilfredshet og velvære.

Om du drømmer om mer glede i hverdagen, et liv med mer lys og letthet, mer flyt og glede, da kan rett og slett Det lille kurset om Mer Glede være både en herlig døråpner og en inspirerende følgesvenn på veien:

Gi deg selv denne lille gaven, og lag tida med dette lille kurset som en egen liten treat - bare til deg selv, fra deg selv, for deg selv!

For bedre helse

Å nære opp under og oppleve tilbakevendende følelser av glede, lykke, fryd og tilfredshet gir oss store helsegevinster på både kort og lang sikt.

Kroppen blir roligere og mer på plass i seg selv. Livet oppleves mer meningsfylt og vi blir bedre rustet til å ta flere gode valg, både på vegne av egen fysiske, mentale og emosjonelle helse.

Ektefølt tilstedeværelse av glede, enten i korte blaff eller som lyse og lette dager, gjør at vi takler også vanskeligere øyeblikk og mørkere dager bedre. Livet består av begge dele - men vi kan selv gjøre mye, og selv ta noen aktive valg om endring, for å romme mer glede.

Lytt til deg selv. Lytt til kroppen.
Hva trenger du?

For de rundt deg

Om du bor alene eller sammen med andre, om du er student, om du er i eller uten jobb, om du er ung eller gammel: Du har andre mennesker rundt deg, enten de er tett på eller mer perifere.

Når du har mer glede i deg, og selv opplever at øyeblikkene og dagene er lettere, har du også mer glede å gi andre: Din energi smitter - og da kan du også gjøre en forskjell for menneskene og omgivelsene rundt deg, og bidra til positive ringvirkninger! Når vi selv kjenner oss lysere, lettere og mer tilfreds, kan vi oppleve sterkere relasjoner: Både med oss selv og med andre.

Dessuten: Gleden vokser, også i deg selv, når du deler den.

Det lille kurset om MER GLEDE

Hurra for "Det-lille-kurset-om"-serien!
Visste du at det finnes foreløpig enda et herlig, lite kurs i denne serien?!
Nemlig "Det lille kurset om rotfeste - grounding"?!

Jeg gleder meg stort over å ønske deg velkommen inn i mitt lille univers:
Med hjerte og GLØD for at livet leves!

Og her, akkurat hvor du er nå, har du muligheten for å stupe inn i Det lille kurset om Mer Glede!
Velkommen inn!

Ja! Jeg vil ha MER GLEDE!