KUNSTNERISK DYPDYKK


12 ukers personlig mentoroppfølging med coach og veileder Kristine Norberg:
En verdifull kombinasjon av både
de lange linjene og de små, men essensielle detaljene,
der vi fokuserer på både personlig, kunstnerisk og virksomhetsmessig vekst og utvikling.

Finn din autentiske stemme,
identifiser dine styrker og dine utfordringer,
få et stødigere fundament, tydeligere mål og formål,
og et klarere bilde av hva som er viktig for kunstnerskapet ditt, entreprenørskapet ditt
- og for deg som menneske.

DypDykk handler om både det indre og det ytre, det logiske og det kreative, om struktur og flyt, om bærekraftig næringsutvikling og om å skape seg et bærekraftig kunstnerliv. DypDykk aktiverer både venstre og høyre hjernehalvdel, hjernen og hjertet, logos, patos og etos, enkeltdelene og helheten. Fordi alt henger sammen med alt.

Nå er dørene åpne for nye DypDykk i 2024: Søk om plass her!

"Ved hjelp av gode spørsmål som satte i gang kreativiteten, gode samtale med trygge rammer og nyttige verktøy som Kristine delte med meg, klarte jeg å stake ut en enda tydeligere kurs for veien videre innen musikken og alt jeg driver med i jobben min. Nå er jeg mye mer tydelig og fokusert på hva jeg vil. Det er lettere å ta valg og finne ro i hverdagen ved å vite at jeg er på rett vei! Det skinner virkelig igjennom, at Kristine ønsker det aller beste for kundene sine. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd etter å ha gått gjennom DypDykk-prosessen!"

Heidi
Musiker

Klar for DYPDYKK på vegne av din egen personlige og kunstneriske vekst?!

Jeg gleder meg til å kunne dykke inn i kunstnerskapet ditt, og inn i din personlige og virksomhetsmessige bærekraft, vekst og utvikling.

Vi går helhetlig inn til kjernen - så du kan komme enda mer autentisk ut fra kjernen. Bærekraftig for deg som menneske - og med mål om økonomisk bærekraft for deg som kunstner, så du kan fortsette å skape, formidle, utøve og utvikle det du brenner for!

Er du klar?!

Hva får du i DYPDYKK?

  • 90 min DypDykkIntro i din kunstneriske virksomhet: Helhet og overblikk, verdier og formål, fokus og retning.
  • Deretter valgfri løsning:
    2 * Søknadsveiledning à 60 min (+ forarbeid) + 3 * coachingtimer à 90 min: Vektes personlig og/eller faglig etter ditt behov: Vi kan gå i dybden av kunstnerisk entreprenørskap/virksomhetsutvikling, finansieringsplan, målsettinger og søknadsskriving. Eller vi kan jobbe dypere med indre bærekraft, helhetlig personlig utvikling, retning/mening og indre prosesser rundt veivalg.
    eller
    5 * coachingtimer à 90 min: Vektes personlig og/eller faglig etter ditt behov.
  • 12 ukers gratis tilgang til Innover, ukentlig morgenmeditasjon hver mandag kl 0830 - 09 over zoom, sammen med medlemmer i Kraftsenteret: En stille start på uka, for fokus, oppmerksomhet og tilstedeværelse.
  • Inspirasjon, klarhet og drivkraft. Motivasjon, dybde og bærekraft. Mening, retning og autentisk skaperkraft.

Din investering for 12-ukers DYPDYKK for din personlige, kunstneriske og virksomhetsmessige vekst = 15 000,- (inkl mva)

*Kan uten problemer deles opp i mindre avbetalinger ved behov.

Søk om plass på DYPDYKK her!


Når du søker om plass på DYPDYKK tar jeg kontakt med deg for en liten prat:
Så kan vi begge kjenne etter om dette kan bli et fruktbart samarbeid,
og om vi ser at jeg kan hjelpe deg videre med det du trenger.
Det betyr at å søke om plass, er uforpliktende for begge parter, men med en intensjon og et gjensidig ønske om å sette hodene sammen for å finne gull på dine vegne!

Hvis vi begge er enige: Jess! Da skriver vi en tydelig avtale oss i mellom, bretter opp ermene og stuper uti!
Hvis en av oss kjenner at dette likevel ikke vil føre deg dit du trenger: Da sier vi takk for praten, og lykke til videre!

Så enkelt -og viktig- som det :) 
Og vi unngår mageplask.

Forresten: Om du lurer på noe eventuelt før du søker, er du selvsagt når som helst velkommen til å sende meg en epost på glod (at) kristinenorberg.no eller sende meg en DM via Instagram.

Du får ingen spam og kan melde deg av epostlisten når som helst.

"Kristine er et nydelig menneske, kompetent, dyktig og ærlig, med et genuint engasjement for kunstneres og gründeres utvikling. Å samarbeide med Kristine om meg og mitt virke, har vært noe av det mest nærende jeg har gjort for meg selv. Hun har fulgt meg opp med støtte og innsikt, har gjort meg mer bevisst og har endret min måte å tenke rundt mitt eget virke på, i tillegg til å ta tak i tankemønstre og verdisystemer som var utgått på dato. Jeg vil på det varmeste anbefale Kristines coaching."

Silje
Utøvende scenekunstner

"Kristine er varm, dyktig, oppmerksom og omtenksom. Ho har ein stor verktøykasse å hente frå. Det er veldig fint å få konkrete oppgåver på timane og i mellom timane, der eg gjennom hennar spørsmål får satt ord på og konkretisert problemstillingar eg tenker på. Ho kjem heile tida tilbake til mine verdiar og minnar meg på å ta utgangspunkt i dei. Kristine er også veldig intuitiv og tilstades i samtalen, god til å setje i gong nye tankeprosesser og å følge opp tema vi har snakka om tidlegare. Eg anbefaler Kristine på det varmaste!"

Bodil
 
Musiker