3.333,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Ny Glød - nettbasert kurs

Ny Glød : For bedre å håndtere stress, indre uro, skape større bevissthet rundt egne behov - og ikke minst, åpne opp for mer balanse, mer energi, større indre ro og et liv som kjennes meningsfylt ut for deg. Et liv mer i kontakt med din egen glød, din egen drivkraft og din egen livskraft. 

Ny Glød er i utgangspunktet en temabasert videoserie, et kraftfullt knippe oppgaver og et kurs som ligger til grunn for coachingpakken "Livskraft og Drivkraft":
En 1-til-1 progresjon på 5 coaching-/veiledningstimer, som du kan lese mer om her.

Kurset baserer seg på det nasjonalt anerkjente og forskningsbaserte kurset "Livsstyrketrening", som baserer seg på mindfulness og gestaltterapi som metode, og som benyttes i offentlig regi i flere kommuner rundt om i landet.

For best utbytte av materialet, er det varmt anbefalt å investere i coachingpakken, slik at du får personlig oppfølging rundt temaene som kurset presenterer. Det kan være krevende å ta inn over seg materialet på egen hånd, og ikke minst større muligheter for varig effekt og varig endring, ved 1-til-1 veiledning parallelt med kurset.

Men vi vil likevel ikke utelukke effekten av å kunne ta nettbaserte kurs i egen rytme, eget tempo og på eget initiativ, og åpner derfor opp muligheten for også å kjøpe kurset uavhengig av 1-til-1 oppfølging.

Husk uansett om du kjøper kurset med eller uten tilhørende 1-til-1 veiledning: 
Du får kun resultater, om du også benytter deg av verktøyene og metodene vi presenterer. Du er alltid ansvarlig for å ta vare på deg selv og dine grenser. Og det er deg som har svarene, og som innerst inne vet hva som er riktig og best for deg.

Men jeg kan hjelpe deg å få kontakt med det: Få kontakt med din egen drivkraft, din egen livskraft - og din egen glød.

PS:
Om du i løpet av kurset finner ut av at du likevel vil koble på meg som coach, og jobbe 1-til-1 rundt temaene som kommer opp for deg, er du når som helst velkommen til å sende meg en e-post på [email protected]. Da kan du oppgradere kurset til å inkludere coachingpakken "Livskraft og Drivkraft" 5 sessions, for 7999,-