333,00 NOK

"Det lille kurset om Rotfeste" (222,-) er kurset for mer tilstedeværelse, indre ro, kontakt med deg selv og grounding - rett og slett kurset som får deg jorda!

Dette lille kurset var det aller første onlinekurset jeg laget i mitt liv, og det er mye som har endret seg i meg siden da.
Min måte å bruke naturen på er riktignok den samme: For rekreasjon, regenerering, lading og virkelig å kjenne eget rotfeste. Kjenne kontakten, både med meg selv og med naturen rundt meg.

Kos deg med kurset - og så: Velkommen ut i naturen, og inn til den naturlige kjernen i deg!

Happy Earth Day Every Day!

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Det lille kurset om MER GLEDE, inkl ROTFESTE

Drømmer du om mer glede i hverdagen? Et liv med mer lys og letthet, mer flyt og glede?

Jeg drømte om det. Og trengte det.
Nå har jeg både utforsket, lest, erfart, gjort - og bare vært: La meg dele noen av mine beste tips og erfaringer med deg!

Med Det lille kurset om Mer Glede håper jeg du vil oppleve:

  • Mer tilstedeværelse og ro, på vegne av både de store og små øyeblikkene.
  • Nyttige og herlige øvelser og oppgaver som kan gi deg nye perspektiver.
  • Mer glede - som gir større følelse av mening - og som gir oss et stødigere fundament for å ta gode valg på vegne av oss selv!
  • Å bli inspirert - og oppleve mer glede!

Det lille kurset om Mer Glede er skapt og formidlet av Kristine Norberg - som driver GLØD av en grunn! Når du kjøper kurset, lager du deg din egen konto og kurset legger seg i ditt GLØD bibliotek: Her har du livslang tilgang til både dette og eventuelt andre kurs du kjøper med GLØD.

Kurset er laget av og for pur glede og inspirasjon - jeg håper du vil like å følge det, like godt som jeg likte å lage det!

Husk at dersom livet byr på mange mørke dager: Du er ikke alene. Snakk med noen. Be om hjelp. Og gjerne av profesjonelle.