Spiren SøknadsInspiratorium - et søknadskurs utenom det vanlige!

Brett opp ermene og gjør deg klar for 2024: Året der du knekker søknadskoden, skriver dine aller beste prosjektbeskrivelser, anerkjenner også deg selv (og tiden din!) i budsjettene og får tydeligere for deg hva som virkelig er formålet med kunstnerskapet ditt!

For..
Er du lei av avslag etter avslag?

Eller kanskje lei av dine egne begrensende tanker og indre kritikerkorps, som gjør at du likevel ikke søker? I alle fall ikke de virkelig store, nasjonale ordningene?

Eller lei av bare å få brøkdeler av det du søker om?

..eller faktisk å få det du søker om, men drit lei av erkjennelsen at pengene likevel ikke strekker til, og i alle fall ikke til å kunne gi deg selv bærekraftig honorar etter at alle andre er betalt ut?

Før jeg sier noe mer .. jeg kjenner følelsen. Alle fire faktisk. For jeg har vært der selv, som tidligere utøvende scenekunstner og tverrkunstnerisk produsent. Og nå, som kunstnercoach og søknadsveileder, brenner jeg virkelig for å hjelpe deg videre, så du kan få en annen opplevelse av søknadsskrivingen og egentlig hele søknadsprosessen..!

Eller kanskje det rett og slett bare er sånn at du har skikkelig lyst på en deilig vitamininnsprøytning av et søknadskurs, som virkelig kan kickstarte året ditt, søknadsskrivingen din og søknadsplanleggingen din?!

Bli med på SøknadsInspiratorium - et søknadskurs utenom det vanlige!

Når og hvor: Når og der det passer deg best. Dette er en ferdig innspilt vitamininnsprøytning av et søknadsforedrag, som du kan se just presis når du helst vil selv. Du kan spole fram og tilbake, kjøre fortfilm eller sakte film, pause og stoppe og starte som det helst funker for deg.
Pris:
299,- (Gratis for deg som er i Kraftsenteret - der ligger det allerede tilgjengelig i medlemsportalen, du finner det under "Kunstnerresidensen")

For hvem: For deg som trenger å skrive søknader til ulike lokale, regionale og nasjonale tilskuddsordninger for å finansiere arbeidet ditt som utøvende og/eller skapende kunstner: Musiker/scenekunstner/danser/billedkunstner/filmskaper/forfatter/tverrkunstnerisk/tverrfaglig...
Med hvem: Kristine Norberg, kunstnercoach og søknadsveileder med snart 20 års erfaring fra ulike sider av det profesjonelle kunst- og kulturfeltet (https://www.kristinenorberg.no@kristinenorberg.no) 

 

Ps:
Ser du det står at SøknadsInspiratorium er gratis for de som er i Kraftsenteret og blir nysgjerrig på hva Kraftsenteret er? Kraftsenteret er en medlemsportal for kunstnere som vil jobbe helhetlig, retningstydelig og meningsfylt med å utvikle både virksomheten sin, kunstnerskapet sitt og seg selv som mennesker. Velkommen til å lese mer her.

299,00 NOK