14.999,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Ny Glød: Livskraft og Drivkraft

Kombinert 1-til-1 veiledning og digitalt livsstyrketreningskurs!

Ny Glød : For bedre å håndtere stress, utfordringer og uro, og åpne opp for mer balanse, mer energi, større indre ro og et liv som kjennes meningsfylt ut for deg. Et liv mer i kontakt med din egen glød, din egen drivkraft og din egen livskraft.

Ny Glød, Livskraft og Drivkraft er en 3-måneders coachingpakke med 6 stk kraftfulle, nydelige og digitale 1-til-1 veiledningstimer (60 min over Zoom), sammen med det helhetlige og helstøpte digitale kurset med samme navn (kursets verdi er 2999,- kjøpt frittstående).

Kurset er basert på det nasjonalt anerkjente Livsstyrketreningsprogrammet, og dette kan du ta helt i ditt eget tempo, fra din egen stue - om enn gjerne parallelt med samtalene våre:

  • For deg som kjenner at du Vil
  • For deg som kjenner at det er Nå
  • For deg som er lei av å gå i det samme sporet, som vil bli bedre kjent med deg selv, som ønsker å finne en vei videre, kanskje fra utbrenthet, relasjonsbrudd, følelse av tomhet, eller kanskje ene og alene fordi du ønsker endring.
  • For deg som nå synes at nok er nok, og du kjenner at du vil investere i deg selv, i din egen fysiske, emosjonelle og mentale helse og velvære:
  • Rett og slett for deg som er klar for endring, som vil se framover heller enn å leve i fortiden, og som nå ønsker å skape deg selv et bedre liv.

Ønsker du å dele opp betalingen i mindre avdrag eller betale med faktura tilsendt via e-post: Ikke noe problem. Bare send meg en mail på [email protected], så ordner vi det!

Kurset har dedikerte livstemaer med videoer, lydfiler, ulike skriveoppgaver med mer, ledet av coach og livsstyrketrener Kristine Norberg, basert på det nasjonalt anerkjente og forskningsbaserte kurset "Livsstyrketrening".
Både kurs og veiledning innenfor livsstyrketrening bygger på mindfulness og gestaltterapi som metoder, og benyttes i offentlig regi i flere kommuner rundt om i landet. Velkommen til å lese mer på den nasjonale siden for Livsstyrketrening her.

Før du investerer i denne pakken, er det viktig at du er innforstått med dette:

  • Du får ikke nødvendigvis strålende resultater og dyp endring, om du kun ser videoene: Du må også benytte deg av verktøyene og metodene vi presenterer, og ta dem i bruk over tid, for å kjenne endring. Kurset er ingen quick fix, ekte endring er ikke det, men krever tid og ikke minst vilje til å gi deg selv det du virkelig trenger (men kanskje har brukt mange år på å overhøre..jeg snakker av erfaring..).
  • Du er alltid ansvarlig for å ta vare på deg selv og dine grenser. Du kjenner deg selv best - og så håper jeg samtidig at kurset vil gjøre at du blir enda bedre kjent med deg selv! Jeg har selv fulgt livsstyrketreningskurset, og vet hvor kraftfullt temaene og oppgavene virker på oss - og jeg gleder meg til å dele dem med deg, og veilede deg, støtte deg og heie på deg på din reise inn til deg selv.
  • Det er du som har svarene, og som innerst inne vet hva som er riktig og best for deg. Kurset har til hensikt å hjelpe deg til å bli enda bedre til å lytte til deg selv, til å ta vare på deg selv og ta hensyn til dine behov. Og min oppgave som coach og veileder, er å stille de rette spørsmålene -og være en som lytter, som anerkjenner og som vil deg alt vel.
  • Det er ikke sikkert du kjenner deg slik nå, men vit at du er kraftfull: Du har alt du trenger inni deg og nå er tiden inne for å finne inn til det, huske det, grave det frem og benytte seg av det.

Jeg gleder meg til å treffe deg, og til å hjelpe deg med å få kontakt med din egen drivkraft, din egen livskraft - og din egen nye glød!

PS:
Det er mulig å kjøpe kurset uten tilhørende coaching, da kun som et nettbasert kurs som du tar på egenhånd. Det er riktignok varmt å anbefale veiledningstid parallelt med kurset, slik at du får hjelp til både å bearbeide, perspektivere, komme dypere og virkelig få større utbytte og innsikt av videoene og oppgavene. Om du likevel kun vil ha kurset, kan du kjøpe det her.