Gratis

BedriftsBoost for kunstneriske og kreative virksomheter!

Vil du kjenne kunstnerskapet ditt og virksomheten din enda litt bedre, få tydeligere fundament, sterkere formål og klarere mål og retning for veien videre?
___ 

Aller først: Det kan jo tenkes at du ikke føler at du har en bedrift og dermed tenker at dette ikke er noe for deg. Det jeg mener med bedrift er rett og slett at du har et ENK eller AS, som virksomhetsmessig struktur som du skaper/formidler/utøver kunsten din, scenekunsten din, musikken din, uttrykket ditt, stemmen din, formspråket ditt gjennom. En organisering å søke midler fra, fakturere fra, motta penger til og kanskje helst også få lønn fra.
Har du det? Og har du lyst til å få enda litt dypere rotfeste, og dessuten berede grunnen for enda litt høyere svev?
Ja, da er BedriftsBoost noe for deg!

Intensjonene mine med denne lille vitamininnsprøytingen av et bidrag til feltet, er at du skal få et tydeligere bilde av

  • Hva som er viktig for deg i kunstnerskapet ditt og virksomheten din akkurat nå:
    Et grunnlag for å kunne ta gode, bærekraftige valg som resonnerer med deg og dine viktigste verdier. Det er nemlig når vi velger i tråd med våre verdier, at vi også opplever mest mening og bygger mest mulig bærekraftige - nei, vent, la oss skru til det begrepet ytterligere, mest mulig regenerative virksomheter, kunstnerskap og rett og slett mest mulig regenerativt (fremfor degenerativt) liv.
  • Hva som faktisk er formålet med kunstnerskapet ditt og virksomheten din: Ditt større Hvorfor med det du gjør, formidler, skaper og bringer ut til verden!
  • Hvilke målsettinger, små, realistiske og visjonære, du har for kunsten din og virksomheten din. I tre inspirerende varianter..!

Og ja, du får det helt gratis!

Vær så god!
Dig in!

 

Ps:
Er du hverken skapende eller utøvende kunstner/aktør/artist og heller ikke jobber innenfor kunst-/kulturbasert eller kreativ bransje - men er gründer som skaper eller ønsker å bygge virksomheten mer helhetlig, mer i tråd med verdiene dine, med den du virkelig er og fra hjertet? Da er sannsynligheten særdeles stor for at du også kommer til å elske denne lille BedriftsBoosten: Hjertelig velkommen innenfor!