Velkommen til Kunstvekstklubben 2023


Her skaper vi næringsrik grobunn for vekst og utvikling, indre styrke og tydelig retning 
på vegne av autentiske og bærekraftige kunstnervirksomheter:

Er du klar for å berede grunnen slik at 2023 kan bli året der du står enda stødigere som kunstner,
med alt det innebærer utover å utøve eller skape selve kunsten din? 
Jeg, Søknadsveileder og Kunstnercoach Kristine Norberg, er hjertet og hjernen bak Kunstvekst og Kunstvekstklubben, og jeg gleder meg skikkelig til et nytt år med Kunstvekst - kanskje sammen med deg?

Hva drømmer du om å skape?
Hvordan kan du styrke eget fundament, så du faktisk kan ha din lidenskap som levebrød?

- som scenekunstner, skuespiller, danser, performanceutøver, musiker, artist
og egenproduserende i det utøvende profesjonelle feltet.
- som skapende kunstner innen det visuelle feltet, forfatter, dramatiker, filmskaper, scenograf,
eller på annet vis tilknyttet det frie, profesjonelle feltet fra skapende side.

Hva trengs for å fylle gapet mellom der du er og dit du vil?
Skal vi sammen se om vi kan få redusert den avstanden?

Ja, jeg vil bli medlem

Kunstvekstklubben  =
Veiledning og Vekst

Kunstvekstklubben er så mangt:
Det er en faginspirerende facebookgruppe med minst to månedlige zoommøter: SøknadsTimen og VekstTimen, samt muligheter for nettverk og sparring i mellomtida.

Gjennom 2023 vil vi også ha minst fire Mesterklasser / Masterclass´es med ulike inspirasjons- og fordypningstemaer - både kunstfaglige, men også innen helt andre felt. Vi skal ha med hele menneske deg.

Kunstvekstklubben også en digital medlemsportal med en mengde ressurser knyttet både til søknadsskriving, personlig og faglig vekst og utvikling. Medlemsportalen kan du ha tilgang til via en egen app på telefonen, og da har du både videoer, lydfiler, inspirasjon og informasjon tilgjengelig - basically der du er.

Som medlem av Kunstvekstklubben får du jevnlig tilgang på søknadsveiledning, konseptcoaching og boost for arbeidslyst - og du er selvsagt også hjertelig velkommen til å bidra inn til fellesskapet i den grad du vil det. Egeninnsats, tilstedeværelse og det å ta i bruk verktøyene, vil riktignok som alltid være avgjørende for at du faktisk opplever endring og stødighet, retning og klarhet i henhold til hensiktene.

PS: Lurer du på hvem jeg som driver Kunstvekst er, heter jeg Kristine Norberg og du finner meg blant annet på instagram med @kunstvekst eller du leser mer om meg her.

Klikk her for å bli med!

Kunstvekstklubbens månedlige ZoomTreff

SøknadsTimen

I Kunstvekstklubben har vi månedlige felles søknadsveiledninger med SøknadsTimen.

SøknadsTimen viser seg igjen og igjen å være VILT nyttig, lærerik og inspirerende: Både for de som får direkte veiledning på egne spørsmål eller utfordringer, og for de som lytter. Ofte lurer vi på noe av det samme, eller vi får innsikt i og svar på noe vi ikke visste at vi lurte på..!

Her er det full fokus på relevante tilskuddsordninger fra Kulturrådet, FFUK, NBK, Spenn, Fritt ord, DKS, kommuner og fylkeskommuner. Det er dere som er med på SøknadsTimene fra gang til gang som påvirker hvilken retning veiledningen tar, og alle fagfelt tas hensyn til og får plass. Ingen spørsmål for små eller for store, og hver SøknadsTime tar den retningen den skal: Søknadsveileder Kristine holder i hovedtråden, men alle med aktuelle erfaringer inviteres også inn til deling og inspirasjon. Rett og slett en skikkelig herlig time for både klarhet og forståelse, for tips, råd og RÅ søknadsINSPIRASJON!

Og du: SøknadsTimen har ofte resultert i en skikkelig skriveboost for de som er med, så sitt klar med penn og papir, her kommer det mye gull på kort tid!
Ser vi deg her framover?!

VekstTimen

2022 var første året der Kunstvekstklubben inkluderte VekstTimen
- og disse timene viste seg å bli fullstendig GULL.

Her er det -null- søknadsprat, og vi har dedikerte temaer innen alle de andre sidene av det å drive sin egen kunstneriske virksomhet. Her bytter Kristine søknadsveilederhatten ut med coachhatten, og trekker veksler på både coach- og veiledererfaringer i tillegg til egne kunstner- og livserfaringer. Sistnevnte både som forhenværende profesjonell scenekunstner og kulturprodusent, og som nåværende livs- og gründercoach.

Og vet du: Når du blir med i Kunstvekstklubben 2023, får du faktisk opptak fra samtlige VekstTimer fra 2022 med på kjøpet, med mangfoldige temaer som berører alt fra begrensende tankemønstre og mitt store hvorfor, til artist statement og verdien av planlegging..

Kanskje lurer du på om dette strengt tatt er relevant for ditt kunstneriske virke..?
Tro du meg:
Med å komme nærmere deg selv, få større klarhet i hva og hvor du vil, vil du også lage sterkere, mer unike og autentiske kunstneriske uttrykk.
Klar for vekst?!

Variasjoner over Kunstvekstklubben 2023

Kunstvekstklubbens innhold og hva du får tilgang til, er det samme uansett hvilken løsning som passer best for deg - kjenn etter hva du selv trenger, spør meg om du lurer på noe og ta hensyn til egne muligheter. Håper uansett å se deg på innsida! Jeg gleder meg!

Kunstvekstklubben 2023 Årsmedlemsskap

3500,-

Éngangsbetaling. Bruk rabattkode KVKH23 innen 31.8 for 2500,- avslag ut året = 1000,- for alt!

Inkluderer

 • Månedlig SøknadsTimen på Zoom
  (10 veiledninger: Jan-des)
 • Månedlig VekstTimen på Zoom
  (10 treff: Jan-des)
 • 2 KoseTimer på Zoom (Sommeravslutning og Juleavslutning)
 • Fire Mesterklasser / Masterclasses i løpet av året: Tema TBA!
 • Tilgang til digital medlemsportal med alle ressurser samlet, inkl opptak fra alle VekstTimer i 2022!
 • Faglig fellesskap, kolleger fra flere felt og herlige sparringsmuligheter i facebookgruppa.

BONUS:

Full tilgang til onlinekurset Spiren til Den gode søknaden (verdi 999,-)

Bli årsmedlem med éngangsbetaling her!

Kunstvekstklubben 2023 Studentmedlemsskap

2000,-

Éngangsbetaling

Inkluderer

 • Månedlig SøknadsTimen på Zoom
  (10 veiledninger: Jan-des)
 • Månedlig VekstTimen på Zoom
  (10 treff: Jan-des)
 • 2 KoseTimer på Zoom (Sommeravslutning og Juleavslutning)
 • Fire Mesterklasser / Masterclasses i løpet av året: Tema TBA!
 • Tilgang til digital medlemsportal med alle ressurser samlet, inkl opptak fra alle VekstTimer i 2022!
 • Faglig fellesskap, kolleger fra flere felt og herlige sparringsmuligheter i facebookgruppa.

BONUS:

Full tilgang til onlinekurset Spiren til Den gode søknaden (verdi 999,-)

Ps: Ta kontakt ved behov for betalingsplan.

Bli studentmedlem i Kunstvekstklubben her!

Klar for å satse på ditt eget kunstnerskap?

Om du er interessert i virkelig å investere i ditt kunstnerskap i 2023, kan DypDykk være din greie akkurat nå. DypDykk er for deg som ønsker å gi næring til sammenhengen mellom personlig og kunstnerisk vekst -og- vil ha mer personlig 1-til-1 oppfølging, accountability og veiledning. For deg som kjenner i hele deg, at du er klar for å investere i deg selv, i din visjon, din mission og din egen kunstneriske virksomhet; For deg som vil gi deg selv og virksomheten din en skikkelig boost, et tydeligere fokus og en klarere retning. For deg som kjenner du er lei av å streve alene, for deg som trenger ny inspirasjon eller motivasjon - eller for deg som kjenner du har lyst til å ta noen kvantesprang i retning av drømmen din. Jeg er klar for å hjelpe deg - og tar kun inn to DypDykkere av gangen (DypDykk 2022 er fulltegnet, og åpner opp for to nye fra januar 2023). Er du en av dem som er klare for virkelig å satse dypt og høyt på deg selv nå?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.