Velkommen til Kunstvekstklubben 2.0


Jeg kjenner jeg gleder meg SKIKKELIG til å bidra med å skape vekst og utvikling for 
din autentiske, bærekraftige, utøvende kunstnervirksomhet!

Hva drømmer du om å skape?
-som scenekunstner, skuespiller, danser, musiker og/eller egenproduserende i det utøvende profesjonelle feltet.
Og hva trengs for å fylle gapet mellom der du er og dit du vil?
Skal vi sammen se om vi kan få redusert den avstanden?!

Ja, jeg vil bli medlem

Kunstvekstklubben 2.0  =
Veiledning og Vekst

Kunstvekstklubben 2.0 er først og fremst en faginspirerende facebookgruppe med to månedlige zoommøter: SøknadsTimen og VekstTimen, samt muligheter for nettverk og sparring i mellomtida.

Som medlem av Kunstvekstklubben får du jevnlig tilgang søknadsveiledning, konseptcoaching og boost for arbeidslyst - og du er selvsagt også hjertelig velkommen til å bidra inn til fellesskapet i den grad du vil det. Egeninnsats, tilstedeværelse og det å ta i bruk verktøyene, vil riktignok som alltid være avgjørende for at du faktisk blir en bedre søknadsskriver -og en tydeligere formidler, utøver og kunstner.

I tillegg til det mer faste innholdet i Kunstvekstklubben, skal du dessuten ikke se bort i fra at det vil kunne drysse litt GLØD-magi og rabatterte side-kicks også fra andre deler av Kristines virksomhet utenfor Kunstvekst..! Tiden vil vise. Say no more..

PS: Lurer du på hvem Kristine i Kunstvekst her, er du selvsagt hjertelig velkommen enten til å finne meg på instagram med @kunstvekst eller lese mer om meg her.

Velkommen inn i Kunstvekstklubben!

Kunstvekstklubbens månedlige ZoomTreff

SøknadsTimen

I Kunstvekstklubben har vi månedlige felles søknadsveiledninger med SøknadsTimen.

SøknadsTimen viser seg igjen og igjen å være VILT nyttig, lærerik og inspirerende: Både for de som får direkte veiledning på egne spørsmål eller utfordringer, og for de som lytter. Ofte lurer vi på noe av det samme, eller vi får innsikt i og svar på noe vi ikke visste at vi lurte på..!

Her er det full fokus på relevante tilskuddsordninger fra Kulturrådet, FFUK, Spenn, Fritt ord, DKS osv, og primært på vegne av det utøvende kunstfeltet. Veiledning kan riktignok også gis på andre søknader til kommuner/fylkeskommuner, legater/stiftelser osv -og du er selvsagt også velkommen innenfor som skapende kunstner, selv om ikke det er mine primærfelt.
Kom med det du har - jeg tar utfordringa!

Og du: SøknadsTimen har ofte resultert i en skikkelig skriveboost for de som er med, så sitt klar med penn og papir, her kommer det mye gull på kort tid!
Ser vi deg her framover?!

VekstTimen

Nytt for Kunstvekstklubben 2.0 er VekstTimen
- og jeg gleder meg RÅTT til disse timene!

Her bruker jeg flere sider av min faglighet, min autentisitet, dedikasjon og min intuisjon: På coaching og veiledning for både personlig og kunstnerisk vekst. Om du har tatt søknadskurset "Spiren til Den gode søknaden", vet du at verdier og hva som kjennes ekte og viktig ut for deg, også er styreredskaper som er vesentlige i mitt eget arbeid. Timene vil til dels formes av forhåndsbestemte temaer, til dels formes av behov eller spørsmål fra dere som er med.
POW - det blir annerledes og gøy!

Kanskje lurer du på om dette strengt tatt er relevant for ditt kunstneriske virke og dine utøvende, produserende arbeidsdager, men tro du meg:
Med å komme nærmere deg selv, få større klarhet i hva og hvor du vil, vil du også lage sterkere, mer unike og autentiske kunstneriske uttrykk.
Klar for vekst?!

Variasjoner over Kunstvekstklubben 2.0

Kunstvekstklubbens innhold er det samme uansett hvilken løsning som passer best for deg - kjenn etter hva du selv trenger, spør meg om du lurer på noe og ta hensyn til egne prioriteringer og visjoner. Håper å se deg på innsida! Jeg gleder meg!

Kunstvekstklubbens halvtårsmedlemskap

1844,-

6 mnd: Jan-jun / Jul-des


Inkluderer

 • SøknadsTimen (5 veiledninger: Jan-mai / Aug-des)
 • VekstTimen (5 treff: Feb-jun / Aug-des)
 • Faglig fellesskap og herlige sparringsmuligheter i facebookgruppa
 • Betalingsplan mulig
  (615,- per mnd i 3 mnd)
Bli halvtårsmedlem her!

Kunstvekstklubbens årsmedlemskap

2444,-

12 mnd: Jan - Des


Inkluderer

 • SøknadsTimen (10 veiledninger: Jan-mai / Aug-des)
 • VekstTimen (10 treff: Feb-jun / Aug-des)
 • Faglig fellesskap og herlige sparringsmuligheter i facebookgruppa
 • Betalingsplan mulig
  (815,- per mnd i 3 mnd)
Bli helårsmedlem her!

Kunstvekstklubben årsmedlemsskap inkl søknadskurset Spiren

2777,-

12 mnd: Jan - Des

Inkluderer alt fra årsmedlemsskap

 • SøknadsTimen (10 veiledninger)
 • VekstTimen (10 treff)
 • Faglig fellesskap og herlige sparringsmuligheter i facebookgruppa
 • Betalingsplan mulig
  (930,- per mnd i 3mnd)
 • Onlinekurset "Spiren til Den gode søknaden" (verdi 999,-)
Bli helårsmedlem inkl Spiren

Klar for å satse på ditt eget kunstnerskap?

Om du kjenner du vil ta ditt eget kunstnerskap på alvor, få mine beste verktøy for RÅ søknadsskriving, ha månedlig søknadsveiledning med meg + boost, inspirasjon og mindsetcoaching for personlig og kunstnerisk vekst - vel, hepp! Da vil jeg skikkelig anbefale deg å hoppe inn i Kunstvekstklubben nuh! Om du er gira på virkelig å investere i ditt kunstnerskap i år, og se sammenhengen mellom personlig og kunstnerisk vekst: Sjekk ut DypDykk vel, kanskje er det noe for deg om du virkelig kjenner du mener alvor..!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.