Har du lyst til ...


Å få en dypere forståelse for hvem du virkelig er, hva som gir deg næring og hva som er din dypere mening her i livet

Å skape varig endring og transformasjon? Ikke bare ta to ukers krafttak i ny og ne - og dermed unngå å gå på nok en smell..

Å gi slipp på gamle og utdaterte versjoner av deg selv som holder deg tilbake og bare skaper følelser av å “skulle, burde, må”:
Gi rom for den nye utgaven av deg selv som har kontakt med ekte drivkraft, ren energi, indre ro og ny glød?

Å bli fri fra den altoppslukende frykten for å ikke være bra nok og ikke vite hva som er rett beslutning for deg,
men ta krafta tilbake og eie din historie?

 

Vi starter 1.2.23 kl 18 - Påmeldingen er nå lukket for denne gangen.
HJEM er en hjerteåpner av det rause, ekspanderende slaget, 
som åpner deg opp slik at du kan både GI og TA IMOT kjærlighet fra deg selv og omgivelsene dine igjen.
En tre-måneders reise innover, for å kunne tre enda mer kraftfullt og autentisk utover: En reise som vil gi deg innsikter og utsikter, visdom og verktøy slik at du står stødigere, lever sterkere og puster friere - hele veien inn til deg - og hele veien ut fra deg.

Vi gleder oss stort til å treffe akkurat deg som velger å bli med på denne magiske reisen:
En felles reise, som samtidig blir dypt personlig.
Og dypt autentisk din.

Varme hilsener fra Gro og Kristine

Hvem er jeg? 
Hva trenger jeg?

Den første måneden -første fase- handler om fundamentet ditt, røttene dine, din indre kjerne og sanne essens. Om virkelig å oppnå dypere kontakt med deg selv, med kroppen din, med hjertet ditt - med ditt autentiske Deg.

Kanskje føler du at du kjenner deg selv godt nok? Eller kanskje føler du at du aldri egentlig har kjent deg selv?

Uansett hvor i prosessen vi er, har vi alltid noe nytt å lære, alltid noe nytt å oppdage. For når vi først begynner å bli bevisst oss selv, og hvilke prosesser som er i spill rundt oss og i oss, skjer ofte også endringen innenfra raskere. Ekte transformasjon går fra tanke til handling, fra autopilot til bevissthet. Disse første fire ukene trygger deg, lander deg, sentrerer deg og gjør deg kjent med den du er her og nå. Gir røttene dine næringsrik jord å vokse i, både dypt og bredt, slik at du med tillit og kraft kan fortsette å gå, i retning av den du er i ferd med å bli. 

Første fase er bevissthet, aksept og anerkjennelse. 
Første fase er EMBRACEMENT.

Hvem er du?
Hvem vil du være?
Hvordan kan du lytte enda dypere - og få enda tydeligere svar?

Som fører deg videre, hel, ekte og tilstedeværende, i tillit og kjærlighet, med trygghet og mot, hele veien HJEM.


Livemøter gjennom Første Fase:

 • 01.02.23 kl 18 - 1930: Åpning!

 • 09.02.23: Kl 10 - 1130

 • 15.02.23: Kl 18 - 1930

 • 23.02.23: Kl 10 - 1130

Hva hindrer meg?
Hva må jeg gi slipp på?

Når vi trer inn i andre fase, kjenner du deg selv allerede uendelig mye bedre enn du gjorde bare fire uker før.

Du står stødigere i deg selv, du har en dypere kontakt med din egen intuisjon og kjenner deg tydeligere på hva som er Ditt og hva som er Deg. Til forskjell fra hva som er andres - eller hva du har trodd har vært ditt, men som du nå ser tydeligere at ikke er i tråd med det som kjennes sant og viktig ut for den nye, mer autentiske deg à 2023.

I forutgående fase har vi gitt oss selv næring, påfyll, energi og kraft. Nå er det på tide å rense ut, rydde og gi slipp - for å gi rom, virkelig kunne skape rom, for det nye. Andre fase er en lommelykt, en teppelufter, en støvsuger og et renseri: Med nydelige innsikter rundt ulike mellommenneskelige temaer, med kraftfulle øvelser og praksiser, og med hjertenærende meditasjoner og refleksjoner, går vi dypere.

Andre fase er fordypning, ansvarliggjøring, glød og kraft.
Andre fase er EMPOWERMENT.

Slik at stammen vår virkelig kan vokse seg stødig innenfra.

Hvem er du uten dine egne begrensende tanker? Hva ville du gjort, om alt som nå hindrer deg i virkelig å romme, omfavne og leve som den mest autentiske versjonen av deg, mistet grepet om deg? Hvilke tankemønstre, situasjoner, relasjoner, vaner eller uvaner, er du klar for å gi slipp på nå?

 

Livemøter gjennom Andre Fase:

 • 01.03.23 kl 18 - 1930

 • 09.03.23: Kl 10 - 1130

 • 15.03.23: Kl 18 - 1930

 • 23.03.23: Kl 10 - 1130

Hvorfor er jeg her?
Hvordan kan jeg eie min historie?

Med røttene dypt og bredt plantet og med en stødig stamme uten døde grener men med friske skudd, er vi nå klare for tredje og siste fase av vår magiske, dyptgående reise sammen: I tredje fase vender vi oss mot lyset og ser både innover og framover.

Tredje fase er en bro, en spåkule, en trekrone som strekker seg mot lys og luft - i den retningen akkurat du er ment å gå og vokse videre. Vi dykker inn i den større meningen, livsoppgaven, din Divine Purpose og hvordan du kan tre enda mer autentisk, enda mer sant, enda mer kraftfullt inn til deg selv og ut fra deg selv.

Uten å være et offer for din egen historie, men eie den - og se den som noe av det som gjør deg unik. 

Tredje fase er integrasjon, helhet, glede og frihet.
Tredje fase er EMBODIMENT.

Slik at du trygt kan strekke deg ut, våge, romme og leve også utad, som den du er ment å være. Kjenne og snakke tydeligere din sannhet, vite tydeligere hvem du er (og ikke er), hva du vil (og ikke vil) - og hvordan veien din videre, din mest gledesfylte tidslinje, kan se ut. Ditt neste, rette steg.

Du er her av en grunn og er ment for mer. Sjelen din vet hva som er ditt ytterste potensiale, men egoet ditt er programmert til å glemme. HJEM - Veier inn til hjertet hjelper deg å huske.

 

Livemøter gjennom Tredje Fase:

 • 29.03.23 kl 18 - 1930
  (Påskeferie i uke 14)

 • 12.04.23: Kl 18 - 1930

 • 20.04.23: Kl 10 - 1130

 • 26.04.23: Kl 18 - 1930

Knowing 

yourself is the 

beginning 

of all wisdom

- Aristoteles 

Hva om vi fortalte deg at måten du spiser, beveger deg, prioriterer og behandler deg selv på er en direkte refleksjon av hva du føler for deg selv. Som igjen er et resultat av alle dine erfaringer – i dette og tidligere liv. Ingen nyttårsforsetter rundt endring av daglige rutiner eller vaner vil skape varig endring, med mindre du selv er villig til å gjøre det viktige indre arbeidet. 

Du kan spise grønnsaker til alle måltider, juice, faste, trene.. Og likevel: Om du ikke

 • åpner deg opp for et nytt tankesett, en annen bevissthet,
 • er villig til å starte og/eller vedlikeholde et nærende forhold til deg selv,
 • akseptere, bli venner med og mestre følelsene og tankene dine,
 • ha verktøy for å skifte energien din her og nå

- da kommer du likevel ikke til å bli fornøyd med deg selv, hvordan du ser ut eller hvordan du opplever helsen din.  

Er det mulig å endre – JA!
Er det en enkel og rask prosess? Nei.
Er det lett? Ikke nødvendigvis det heller.
Er det derfor verdt det? OhYES!

FORDI: I et trygt, løftende og nærende felleskap med støtte, guiding, inspirasjon og coaching vil prosessen føles ufattelig meningsfull, spennende, gøy og tilfredsstillende. Ikke minst også, fordi du går sammen med flere på samme reise, og kan kjenne både på gjenkjennelse, tilhørighet og fellesskap.

I “HJEM – veier inn til hjertet” får du verktøy for å skifte tankesettet, løfte energien, høyne bevisstheten og transformere vanene dine slik at du kan kjenne en indre glød av vitalitet, livsglede og inner knowing. Og slik at du bygger fundamentet for den hverdagen du ønsker deg.

Det er tross alt alle hverdagene, som til sammen utgjør og skaper det livet vi drømmer om å leve. Hva drømmer du om?

Når vi fyller på med en dyp forståelse for oss selv, vårt unike design og med vår unike rolle og sjels mening i dette livet, setter vi fyr på flammen i magen – det indre, kreative frøet som ligger der og bare venter på den rette næringen for å kunne begynne å spire, gro og slå ut i full blomst.  

Velkommen HJEM!

Være med på INSPIRASJONSWEBINARER om Soul Purpose / Human Design / Embodiment / Aromapunktterapi?

FØLG MED HER FOR NYE DATOER

LIVE WEBINARER OG WORKSHOPS MED TRANSFORMASJONSCOACHENE
GRO HATLEMARK OG KRISTINE NORBERG.

TBA
 

Møt GRO

Jeg heter Gro og driver Gro til Perle! Jeg er en intuitiv 5/1 projektor med en sterk indre drive mot mer frihet, kraft og glede for alle. To av mine absolutte lidenskaper og livsendrende verktøy er Human Design og Eteriske oljer.  

Jeg er lidenskapelig opptatt av at vi skal se og tro på vår egen kraft, finne våre styrker og naturlige talenter slik at vi kan våge å gå for drømmene våre og leve autentisk. Jeg ønsker for deg at du lever ut potensialet ditt og får frihet til å være deg. Bare være deg. Det er det bare du som kan.

Min oppgave her i livet er å guide andre til økt selvverd og mening med livet. Transformasjon burde vært mellomnavnet mitt. Jeg har selv skiftet ham utallige ganger i livet og jeg elsker og næres av prosessene. Jeg er en mesterdektiv på mønstre og elsker å skape økt bevissthet som kan transformerer gammel smerte til våre sterkeste styrker, egenskaper, økt selvverd og ny retning i livet. Jeg gjør dette med varme og genuin interesse, engasjement og tilstedeværelse i det som er her og nå.

Møt KRISTINE

Jeg er Kristine, og driver Hel Sirkel og Kunstvekst! Begge dele konsepter under paraplynavnet mitt GLØD. For glød, det er meg.

Min indre glød er mitt viktigste kompass og temperaturmåler, og som intuitiv 5/1 generator med emosjonell autoritet, er det å lytte til egen kropp -og virkelig helt på ordentlig å lytte- og ta hensyn til indre visdom og indre kraft, vært blant mine viktigste livslæringer. Og her kommer mine ulike embodimentpraksiser, gjennom både mindfulness og bodyfulness, inn - i min egen hverdag, og i mitt eget verktøybelte.

Hva trenger jeg? Hva trenger du? For å kunne være oss selv fullt ut?

Kjærlighet, frihet og tilstedeværelse er blant mine viktigste verdier, og lys, kraft, gnist og glød er også tett forbundet med min livsoppgave - min soul purpose og dharma: Jeg skal bidra til virkelig å tenne lyset, gnisten og gløden i deg, slik at du også kan tre inn i din kraft og leve -og skape- i tråd med den du er ment å være. Autentisk, helhetlig, meningsfylt og gledesfylt, i kontakt med det som er viktig og ekte for deg.

“Tusen takk for helt nydelige uker med påfyll, læring og en sansereise av dimensjoner. Du møter oss med ekte tilstedeværelse og engasjement. Du brenner for oljene og deres virkning. Jeg elsker å lytte og ta inn din visdom og erfaring. Underveis guider du oss på en god og fin måte. Jeg tror på deg og jeg tør å være meg uten filter og stål rundt hjertet”. 

 
Marit - kursdeltaker
- om Gro Hatlemark som alkemist

"For en reise dette har vært! (...) Du har gitt meg storhet til å tre ut i en ny tilværelse og tørre å være MEG. Gitt meg tro på at jeg er nærmere den ekte meg enn noensinne. (...) Fem samtaler har helbredet så mye i meg. Fem samtaler, og jeg er klar, full av kraft. Fem samtaler - så lite. Og såååå mye!"

 
Tone-Pernille
- om Kristine Norberg som Purpose Embodiment coach

Transformerende verktøy for varig endring

Human Design

Human Design er tusen år gammel visdom satt sammen til et håndgripelig system for å gi deg forståelse og ikke minst tillatelse til å uttrykke dine naturlige trekk, din energi og hvordan du opplever verden rundt deg. Et fantastisk verktøy for å hjelpe deg å finne DINE svar INNI deg selv, og et kart som viser deg hvordan du best bruker energien din og hvordan andres energi påvirker deg.

Human Design hjelper oss å kultivere tillit til noe større enn oss selv, samt innsikt og forståelse som gir oss mot til å trosse fryktene våre, og kan gis konkrete innsikter i hvordan vi kan løse opp overlevelsesmekanismene vi har utviklet basert på tidligere erfaringer i livet. Et astrologisk rammeverk som danner et vidunderlig utgangspunkt for oss til å forstå mer om hvordan vi kan skape oss autentiske og meningsfylte liv. 

Mindfulness - Bodyfulness

Én av grunnpilarene i kurset finner du i krafta av å være tilstede her og nå med det som er – som grunnlag for dyp og varig endring. When you accept what is, what is changes.

I verktøykassa for Mindfulness/Bodyfulness finner du embodiment øvelser og praksiser både for å skifte egen energi, rense ut, gi slipp og aktivere, og for å nære, fylle på og transformere.
Pust.
Sanser.
Musikk.
Bevegelse.
Meditasjon.
Vi skal ha med kroppen på reisen – for ekte transformasjon skjer når vi lar nye innsikter virkelig ta heisen ned og integreres i oss, som embodied wisdom, fra hodet til hjertet.

Mind, body, heart, soul.

Aromapunkt

Aromapunktterapi er en mild, helt trygg og eksepsjonelt effektiv helbredende modalitet som virkelig setter i gang det energetiske potensiale som ligger i plantemedisinen. 

Vi kan løfte, roe, forløse, skape balanse, sirkulasjon og flyt i energien vår her og nå. Aromapunktterapi er helt konkret en teknikk som kombinerer eteriske oljer på spesifikke energipunkter for å skape vibrasjon i energibanene. En superpotent modalitet for å få tak i dype ubevisste mønstre og gi slipp på det som ikke gagner oss lenger.  

Eteriske oljer er også et nydelig verktøy for å hjelpe oss å huske all visdommen og potensiale som ligger gjemt i dna’et vårt.  

Soul Purpose

Vi har alle en unik livsoppgave, en egen kraft, et eget avtrykk og en egen stemme som ingen andre kan leve ut, formidle, gjøre eller være på samme måte som deg. 

Hvem er du?
Hva er den større meningen med hvorfor du er her?
Hvorfor akkurat nå, og akkurat her - i akkurat den kroppen, med akkurat det hodet, de erfaringene og den visdommen?

Gjennom dypdykkende verktøy fra Soul Purpose / Dharma coaching, går vi lengre inn i prosessen og du gjør deg både innsikter og aha-opplevelser knyttet til din egen sjels mening, din egen Divine Purpose. Det er også her du lærer hvordan du kan kanalisere dine egne ideer og prosjekter gjennom chakraene - dine egne energisentre.

Lurer du på noe mer?

Praktisk informasjon - og litt mer om prosessen:


Gjennom den dypt transformerende reisen HJEM ...


Får du fornyet tillit og dypere kontakt med ditt autentiske deg 
-
 som gjør at du kan skape deg et liv (og for noen: En hjertestyrt gründervirksomhet?) ut i fra det som virkelig er viktig og ekte for deg
som gjør at du i enda større grad kan åpne porten, la murene falle og ta av rustningen: I ærlighet, raushet og tilstedeværelse for Deg.

Lærer du deg å sette (og overholde) egne grenser, rense ut og gi slipp, ikke ut i fra frykt, men i kjærlighet. 

Og kjenner hvordan du trygt kan holde hjertet åpent, samtidig som du bevarer egen energi.

Blir du kjent med din sanne beslutningsmekanisme, også kalt intuisjon.
(Hint: det er aldri hodet!)

Blir du mer motstandsdyktig mot skam, skyld og dårlig samvittighet: Du lærer å forstå hva disse følelsene egentlig betyr og hva de faktisk kommuniserer til deg. Og kan luke bort rotårsaken slik at du møter følelsene på en mer sann og konstruktiv måte når de oppstår. 

Får du enkle, effektive og kraftfulle verktøy du kan ta frem i alle tenkelige situasjoner,
for å stabilisere, balansere og prosessere følelsene dine, og komme tilbake til din egen kjerne - ditt eget senter.

Tilbake til din følelse av hjem.
Og dermed kan respondere fremfor å reagere på omgivelsene, med bevissthet, tålmodighet og tilstedeværelse.

Velkommen HJEM

Påmeldingen til vårens hjerteåpnende reise er nå lukket. Vi håper riktignok sjansen vil åpne seg igjen, for en ny sirkel av kvinner som nå kjenner at det er på tide å velge seg selv.

Det blir magisk. Helhetlig. Hjertevarmt. Løftende. Dypgående. Transformerende. Bevissthetsendrende. Autentisk. Gledesfylt. Meningsfylt.

SOM vi gleder oss. 
Og SOM vi også gleder oss til kanskje å se deg i denne sirkelen
ved en senere anledning?!